Zinken deklijst zonder kraal

Een zinken deklijst zonder kraal wordt meestal gebruikt indien een strakke afwerking gewenst is voor de deklijst. Zo wordt de zinken deklijst zonder kraal vaak toegepast op een stenen muur of als zinken vijverrand. Er zijn verschillende typen zinken deklijst zonder kraal. Typen A en D zijn zeer geschikt als afwerking op een dakrand. Typen B en C zijn zeer geschikt voor op een stenen muur. Als vijverrand is type B zeer geschikt. Wilt u een ander type zinken deklijst zonder kraal bestellen? Teken deze dan zelf door op "Zelf tekenen" te klikken.
Lees meerLees minder

Zinken deklijst zonder kraal voorbeelden

Om u te inspireren laten we graag zien hoe u een zinken deklijst zonder kraal kunt toepassen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van een zinken deklijst zonder kraal.

Zinken vijverrand
Naast de standaard toepassingen van zinkwerk kan zink op talloze manieren worden toegepast. Er is hier gekozen om de vijverrand te bekleden met zink. De zinken vijverrand is volledig op maat gemaakt.
Zinken vijverrand (vervolg)
De zinken vijverrand geeft een strak resultaat en zorgt voor een moderne uitstraling. Voor meer informatie over de zinken vijverrand kunt u contact met ons opnemen.
ZINKenKOPER.nl
Schoolstraat 92
3864 MK Nijkerkerveen

Zinkenkoper.nl is onderdeel van Dasco Zetterij. Wij leveren professioneel zink uit eigen zetterij aan de doe-het-zelver.
Klantenservice
Telefonisch: 0342 - 551010
E-mail: info@zinkenkoper.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7.30 tot 17.00 uur

KvK: 32096562
BTW nr: NL8120.50.125.B01
© 2020 zinkenkoper.nl - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden