Zinken regenpijp

Extra decoratieve zinken regenpijp
Als extra decoratie is er bij deze zinken regenpijp gebruikt gemaakt van dubbele overschuifwrongen op alle verbindingen. Zo ziet de zinken regenpijp er extra bijzonder uit!
Zinken regenpijp met stalen ondereind
Om het regenwater af te voeren van de zinken bakgoot is gebruik gemaakt van een zinken regenpijp met stalen ondereind.
Zinken regenpijpen
Bovenaan deze regenpijp is een T-stuk gebruikt om het regenwater met een regenpijp af te voeren. De zinken regenpijp wat goed bij de uistraling van dit pand.
Zinken regenpijpen
Hier zijn zinken regenpijpen gebruikt in combintaie met dubbele overschuifwrongen. Om de horizontale sprong naar de muur te maken zijn bochten gebruikt van 40 graden.
Zinken regenpijp met t-stuk
Deze zinken regenpijp met authentieke uitstraling past uitstekend bij deze woning. Bovenaan de regenpijp is een T-stuk 45 graden geplaatst om twee regenpijpen samen te voegen tot ÚÚn regenpijp.
Zinken regenpijp met dubbele wrong
Bij deze zinken regenpijp is gebruik gemaakt van een dubbele overschuifwrong. Deze wrong wordt over de zinken regenpijp geschoven en met behulp van de HWA-beugel vastgezet.
Zinken regentonvuller
De zinken regentonvuller wordt tussen de regenpijp geplaatst en komt uit in de regenton. Het regenwater komt automatisch in de regenpijp terecht, totdat de regenton vol is. Dan wordt het regenwater afgevoerd via de regenpijp.
Zinken regenpijp met zwanenhals
Om het regenwater vanaf de zinken dakgoot af te voeren is gebruik gemaakt van een sprongbocht. De sprong is hier opgebouwd uit 2 zinken bochten van 85 graden met daartussen zinken regenpijp. Op deze manier kan de zinken regenpijp netjes tegen de zijkant van de kapschuur worden gemonteerd.
Zinken regenpijp met dubbele overschuifwrong
Om een authentieke uitstraling te geven is hier de zinken dubbele overschuifwrong gebruikt. De wrong wordt over de ronde regenpijp geschoven en vastgeklemd met de bevestigingsbeugel.
Zinken regenpijp met T-stuk
Bij dit woonhuis is gebruik gemaakt van een zinken regenpijp met T-stuk om zowel het regenwater van het woonhuis als van het bijgebouw af te kunnen voeren met één zinken regenpijp. In combinatie met enkele zinken bochten zijn de aansluitingen zelf in elkaar te zetten (zonder solderen).
Zinken regenpijp bij carport
De zinken dakgoot van de carport (links) en de woning (rechts) komen beide uit op dezelfde regenpijp. Hierbij is gebruik gemaakt van een zinken T-stuk 45 graden zodat beide dakgoten het regenwater via de zinken regenpijp kunnen afvoeren.
Verzinkt stalen ondereind
Het verzinkte stalen ondereind is hier gebruikt aan de onderzijde van de regenpijp omdat deze veel minder kwetsbaar is dan een zinken regenpijp. Hierdoor is het geen enkel probleem meer om een fiets tegen de regenpijp te zetten, het verzinkte stalen ondereind kan namelijk tegen een stootje.
Houten regenton met regentonvuller
Deze houten regenton is aangesloten op de regenpijp door gebruikt te maken van een zinken regentonvuller. Deze regentonvuller is een vulautomaat en zorgt ervoor dat de regenton automatisch gevuld wordt. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de regenpijp afgevoerd.
Regenton met plantenbak
Deze regenton vangt niet alleen het regenwater op, maar heeft tegelijkertijd een decoratieve functie doordat deze als plantenbak gebruikt kan worden. De regenton past prima bij een zinken regenpijp. De ge´ntegreerde plantenbak kan worden verwijderd om de regenton te reinigen.
Stalen ondereind met bladvanger
Hier is een stalen ondereind gebruikt met ge´ntegreerde bladvanger. Het stalen ondereind is veel minder kwetsbaar dan een zinken regenpijp en zo kunnen de bladeren gescheiden worden van het afvoerwater. Een stalen ondereind met blavanger wordt speciaal op maat gemaakt.
Zinken regenwaterklep
De zinken regenwaterklep wordt tussen de zinken regenpijp geplaatst en scheidt de bladeren van het afvoerwater. De zinken regenwaterklep kan tevens worden gebruikt om in geopende stand een regenton te vullen. Indien de regenton vol is zal de zinken regenwaterklep handmatig moeten worden gesloten.
Zinken regenpijp met vergaarbak
Het afvoerwater van de goot komt via het tapeind rechtstreeks in de vergaarbak. Waarna de zinken regenpijp het water middels een sprongbocht verder afvoert.
Dasco International B.V.
Schoolstraat 92
3864 MK Nijkerkerveen

KvK: 32096562 (Gooi & Eemland)
BTW nr: NL8120.50.125.B01
Klantenservice
Telefonisch: 0342-461815
8.00 tot 17.00 uur
E-mail: info@zinkenkoper.nl
© 2019 zinkenkoper.nl - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden