Zinken dakgoot

Zinken dakgoot voor veranda
Voor deze veranda is rondom gebruik gemaakt van een zinken dakgoot voor het opvangen van het regenwater. Er is gekozen voor een kleine mastgoot die past bij de veranda.
Zinken dakgoot voor tuinhuis
Bij dit tuinhuis is gebruik gemaakt van een zinken dakgoot (mastgoot). Het regenwater wordt afgevoerd via de zinken regenpijp aan de rechterzijde.
Hoekstuk zinken dakgoot
Dit hoekstuk voor de zinken dakgoot kan zonder te solderen worden gemonteerd. U bevestigd het hoekstuk eenvoudig aan de dakgoot met onze verbindingstukken.
Universele zinken dakgootbeugel
Deze universele dakgootbeugel kan zowel als muurbeugel of als dakbeugel worden gebruikt. In deze situatie is de beugel gebruikt als muurbeugel voor het bevestigen van de zinken dakgoot.
Zinken bakgoot met renovatiebeugels
De zinken bakgoot is hier met renovatiebeugels bevestigd op de stenen muur. De renovatiebeugel geeft een extra uitstraling die goed past bij deze woning.
Zinken dakgoot
Bij het verbouwen van dit woonhuis zijn nieuwe zinken dakgoten geplaatst. Er is hier gekozen om zinken mastgoten te gebruiken aan beide zijden van de woning.
Universele dakgootbeugel zinken dakgoot
De universele dakgootbeugel voor de zinken dakgoot kan worden gebruik als dakbeugel en als muurbeugel. De universele dakgootbeugel is hier gebruikt als muurbeugel, door de staart omlaag te klappen.
Zinken dakgoot tuinhuis
Ook voor iets kleine gebouwen zoals een tuinhuis of kapschuur hebben wij kleine zinken dakgoot in ons assortiment. Deze zinken dakgoten passen goed bij dit tuinhuis door de bescheiden afmetingen.
Zinken dakgoten en regenpijpen
Bij dit tuinhuis is alles symetrisch uitgevoerd, dus ook de zinken dakgoten en zinken regenpijpen. De kopschotten en tapeinden zijn reeds vooraf door ons gesoldeerd, zodat de dakgoot eenvoudig (zonder solderen) was te plaatsen.
Zinken mastgoot met regenpijp
Om het regenwater van deze terrasoverkapping af te voeren is gebruik gemaakt van een mastgoot M37. Onderaan de regenpijp is gebruik gemaakt van een bocht van 85 graden met een recht stuk regenpijp zodat het regenwater weg kan stromen.
Kapschuur met zinken dakgoot
Bij deze kapschuur is gebruik gemaakt van een zinken mastgoot M37 met regenpijp van 80 mm. Het zink geeft de kapschuur een eigentijdse en authentieke uitstraling.
Zinken dakgoot bij carport
Bij deze carport is gebruikt gemaakt van een zinken mastgoot M28 om het regenwater op te vangen. Het regenwater wordt afgevoerd naar de regenpijp aan de rehterzijde van de dakgoot. De zinken dakgoot is bevestigd met verzinkte dakbeugels.
Dasco International B.V.
Schoolstraat 92
3864 MK Nijkerkerveen
Bezoek alleen op afspraak

KvK: 32096562 (Gooi & Eemland)
BTW nr: NL8120.50.125.B01
Klantenservice
Telefonisch: 0342-461815
8.00 tot 16.30 uur
E-mail: info@zinkenkoper.nl
© 2019 zinkenkoper.nl - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden