0

HWA beugels met inslagpin verzinkt

Zinken hwa beugel inslagpin
HWA beugels met inslagpin verzinkt voor de ronde zinken regenpijp. De 100 mm lange inslagpin wordt gedeeltelijk in de muur geslagen in een voorgeboord gat van 10 mm met plug. De zinken regenpijp wordt vervolgens in de HWA beugels vastgeklemd.

Houdt minimaal 30 mm afstand tussen de achterkant buis en de gevel. Maximale afstand tussen de HWA beugels onderling is 2 meter. Verder dient u rekening te houden met zijwaartse beweging van de goot door de eerste HWA beugel op ongeveer 1 meter onder de goot te plaatsen.Tip: Plaats een overschuifwrong/dubbele wrong (apart bijbestellen) tussen de HWA beugel en de regenpijp. U verplaatst hierdoor het accent van de HWA beugels naar de zinken overschuifwrong/dubbele wrong. Uw zinken regenpijp krijgt een robuuste authentieke uitstraling.
Lees meerLees minder

Type HWA-beugel:
Type HWA-beugel
De decoratieve zinken dubbele wrong geeft het waterafvoersysteem een authentieke uitstraling. De dubbele wrong wordt over de ronde afvoerpijp geschoven en vastgeklemd met de bevestigingsbeugel. Een echte blikvanger aan uw woning!


Levertijd: voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Aantal:
Bestellen ➜
€ 3,22

excl. BTW

€ 3,90

incl. BTW

Een greep uit onze recensies

Snel en vriendelijk telefonisch contact. De bestelling werd snel verzonden en correct geleverd. Dankjewel voor de goede service!
29 februari 2024
R BOSCH
Perfect job done! Made on measure and details as wanted and discussed on phone after placing the initial order. Very satisfied with the outcome!
29 februari 2024
hn
Duidelijke website met productinfo , bestellen en levering verloopt zeer vlot .
23 februari 2024
BR Dias
Klantgerichtheid is hier nog steeds een begrip! Jammer dat online koffie schenken nog niet bestaat anders hadden ze dit vast aangeboden ;-) Als particulier kun je voor je zinkwerk niet beter worden geholpen dan door dit bedrijf. Ze zijn vakkundig, geven goed advies, denken met je mee in de prijs en zijn vriendelijk. Daarbij komt ook nog een nette en snelle levering. Tot twee keer toe mooie zinken deklijsten besteld voor op onze schutting en buitenmuur. Er was bij één bestelling een foutje in de afmetingen gemaakt.. Dit hebben ze uitstekend opgelost zonder enige discussie. Verder werd ik netjes gebeld om mijn vragen door te spreken om zo de beste oplossing te kunnen bepalen.
22 februari 2024
Marc
-
20 februari 2024
E Vos
Vakkundig, snel, aardig, wat wil een mens nog meer, behalve zink en koper…
19 februari 2024
Richard

Laatste nieuws

1 februari 2024
Afdekkappen voor houtopslag
Mooie zinken afdekkappen voor een houtopslag
1 februari 2024
Zinken raamdorpel
Een mooi voorbeeld van een zinken raamdorpel
13 juli 2023
Kapschuur
Kapschuur met goot en zwarte gootbeugels

Ons team

Ernst-Jan
Bedrijfsleider en spin in het web van Zinkenkoper.nl
Wester
Een ervaren metaalbewerker, die alles kan maken. U bedenkt het, hij maakt het!
Janine
De multitasker op kantoor. Aandacht maakt alles mooier is haar motto!
Roeland
Technische alleskunner, zorgt voor een gestroomlijnde website!
Neem contact op
Stuur ons een bericht
Open van 7.30 tot 17.00 uur
Kom langs op maandag t/m vrijdag
  • Volg ons op
  • Maak een virtuele rondleiding