Koperen regenpijp

Koperen regenpijp
Op deze nostaligsche woonwagen met ingebouwd draaiorgel is gebruik gemaakt van een koperen regenpijp. De koperen regenpijp heeft een unieke uitstraling en past zeer goed bij deze woonwagen.
Koperen regenpijp vervangen (vooraf)
Bij dit portiek is de plastic regenpijp vervangen voor een koperen regenpijp. Hierboven is de situatie te zien voordat de regenpijp is vervangen. Aan de rechterzijde ziet u het resultaat nadat de regenpijp is vervangen.
Koperen regenpijp vervangen (achteraf)
Nadat de oude regenpijp is vervangen door een koperen regenpijp is het verschil pas echt goed zichtbaar. De koperen regenpijp toont haar unieke charme. De kleur en uitstraling passen perfect bij de woning en het portiek.
Koperen bocht vervangen (vooraf)
De plastic eindbocht is hier vervangen door een koperen eindbocht. Hierboven is de situatie te zien voordat de bocht (en regenpijp) is vervangen. Aan de rechterzijde ziet u het resultaat nadat de bocht is vervangen door een koperen exemplaar.
Koperen bocht vervangen (achteraf)
Na het plaatsen van de koperen bocht bleek hoe eenvoudig het is om een andere uitstraling te creŽren. Alle onderdelen van de koperen regenpijp schuiven in elkaar en hoeven niet gesoldeerd of verlijmd te worden. De koperen beugel met wrong geeft een authentieke uitstraling aan het geheel.
Dasco International B.V.
Schoolstraat 92
3864 MK Nijkerkerveen
Bezoek alleen op afspraak

KvK: 32096562 (Gooi & Eemland)
BTW nr: NL8120.50.125.B01
Klantenservice
Telefonisch: 0342-461815
8.00 tot 16.30 uur
E-mail: info@zinkenkoper.nl
© 2019 zinkenkoper.nl - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden