1. Dakgoot

1. Van welk materiaal wilt u een dakgoot?
Uitleg over deze keuze:
Zink en koper zijn beide materialen die erg goed bestand zijn tegen corrosie. Toch zit er een verschil in levensduur: zink gaat gemiddeld 40 jaar mee en koper gaat gemiddeld 80 jaar mee. Koper staat bekend om zijn exclusieve uitstraling en kenmerkt zich doordat het glimmende roodkoper na verloop van tijd mat bruin kleurt en waarbij er na vele jaren zelfs een groene zweem over het materiaal komt door natuurlijke oxidatie. Koper wordt gebruikt in combinatie met een rieten dak. Zink en riet gaan niet samen, door de zuren vanuit het riet, die het zink aantasten.

Zink staat bekend als kwalitatief hoogwaardig alternatief voor de PVC goot of regenpijp door zijn lange levensduur en zeer gunstige prijs. Dit wordt glimmend geleverd, maar zal na verloop van tijd een matte uitstraling krijgen. Dit proces kan eerst vlekkerig verlopen, maar zal na verloop van tijd altijd egaal verkleuren. Door deze optimale prijs/kwaliteitsverhouding wordt zink beduidend meer gebruikt.
Via de knoppen 'vorige' en 'volgende' kunt u navigeren naar andere vragen.
Opslaan
Wilt u op een ander moment verder met onze bestelhulp? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt een link per e-mail om de volgende keer verder te gaan.